Verhuur


Gaviiformes verhuurt voor leden, en bij uitzondering ook voor oud-leden, duik uitrustingen en onderdelen daarvan. De verhuur van spullen is niet iets waar Gaviiformes in is gespecialiseerd, en dient vooral ter ondersteuning van beginnende, nieuwe leden. De hoeveelheid materiaal is dan ook beperkt, maar de verhuurprijzen zijn dan ook heel schappelijk.

Uiteraard raden we aan te streven naar een eigen uitrusting, dat duikt immers altijd net iets prettiger.

Basisprijzen.

De huurprijs van een volledige set kost 20 euro per periode. Niet leden betalen 50 euro. Daarnaast wordt er een borg van 100 euro gevraagd en kunnen materialen alleen worden gehuurd op vertoon van een geldig duikbrevet. De 1-sters in opleiding, in het jaar van hun opleiding betalen slechts 10 euro voor een volledige set. Let wel, dit is EXCLUSIEF lucht.

Kom je slechts een onderdeel van je uitrusting tekort, of vind je het handig om een weekend bijvoorbeeld een extra fles te hebben, kun je ook losse onderdelen huren. Automatensets, Jackets en pakken kosten 5 euro per onderdeel (met een maximum van jou tarief voor de volledige set) . Uiteraard geldt: afhankelijk van beschikbaarheid.

Ophalen & retour

Voor het ophalen en retourneren moet je ruim op tijd een afspraak maken met de materiaalbeheerder. Standaard worden er spullen opgehaald en terug gebracht op de donderdagen en dinsdagen, gelijk met de vuldiensten. Ga er echter niet van uit dat de materiaalbeheerder er dan ook altijd is, maak van te voren een afspraak!

 Regels

  • Reserveer tijdig als je zeker wilt zijn van een huurset, met name in de clubweekeinden
  • Betalingen worden contant & gepast gedaan, bij het ophalen van de apparatuur.
  • Je krijgt een volle perslucht fles mee. Hij komt ook vol terug, anders kost dit 1,50 euro extra
  • Onze materialen worden regelmatig onderhouden, maar controleer de werking ervan voordat je ze meeneemt en voordat je gaat duiken
  • Lever de materialen schoon en gespoeld in. Zo niet brengen wij 10 euro spoelkosten in rekening
  • Meld eventueel geconstateerde gebreken zodat we ze kunnen verhelpen
  • Voor verloren en beschadigde materialen wordt de vervangingsprijs in rekening gebracht
  • De huur van materialen is op eigen risico. Jij wordt geacht correct en veilig met de materialen te kunnen werken