Bestuur


Om het reilen en zeilen van een wat grotere groep mensen in goede banen te leiden, is een bestuur onontbeerlijk. Het bestuur van Gaviiformes bestaat op dit moment uit 3 personen.

Daan

Daan

Daan Daan is lid geworden in 2021, en heeft zich direct gemeld met de vraag of hij wat kon doen voor de vereniging. In de ALV van 2022 is hij dan ook gekozen als bestuurslid, waar hij de functie van secretaris op zich zal nemen.

Willem Jan

Willem Jan

Willem Jan Willem Jan is al heel lang lid van de vereniging. Hij is zelfs eerder bestuurslid geweest. Toch heeft de ledenraad hem in 2022 opnieuw in het bestuur gestemt.

Els

Els

Els Els is in 2020 toegetreden tot het bestuur. Els is al vele jaren lid van onze vereniging, we zijn dan ook blij haar in ons midden te hebben
foto hier Patrick Patrick is in 2024 toegetreden tot het bestuur. Patrick zal Els opvolgen als penningmeester. Als penningmeester beheert hij de financiën van de vereniging.

De bestuursleden worden ondersteund door verschillende commissies, zoals bijvoorbeeld de Evenementen Commissie, de Technische Commissie en een reis commissie.