Bestuur


Om het reilen en zeilen van een wat grotere groep mensen in goede banen te leiden, is een bestuur onontbeerlijk. Het bestuur van Gaviiformes bestaat op dit moment uit 3 personen.

Marielle

Marielle

Marielle is in 2014 toegetreden tot het bestuur. Ze is eerst penningmeester geweest, maar dat was toch niet helemaal haar ding. Daarna is ze vanaf 2016 secretaris geweest, iets wat meer in haar straatje lag. Sinds 2019 is ze voorzitter van de vereniging.

Rene

Rene

Rene is in 2017 toegetreden tot het bestuur. Hij heeft een SSI achtergrond, en is opgegroeid bij een andere vereniging, waar hij de nodige organisatorische en bestuurlijke ervaring opgedaan heeft. Sinds 2019 is hij secretaris. Als secretaris regelt hij onder andere de bestuursvergaderingen, beheert het archief en zorgt voor de communicatie met o.a. gemeentelijke instanties, zwembad en andere externe partijen.

Els

Els

Els is in 2020 toegetreden tot het bestuur. Els is al vele jaren lid van onze vereniging, we zijn dan ook blij haar in ons midden te hebben. Als penningmeester beheert ze de financiën van de vereniging.

De bestuursleden worden ondersteund door verschillende commissies, zoals bijvoorbeeld de Evenementen Commissie, de Technische Commissie en een reis commissie.