Sjors Sportief – gemeente Lingewaard en Over Betuwe


Vanaf het schooljaar 2017-2018 zullen wij als duikvereniging mee gaan werken aan de gezelligste schoolactiviteiten van de gemeente Lingewaard. Vanaf het schooljaar 2018-2019 is daar ook de gemeente Over Betuwe bij gekomen.
Tijdens dit schooljaar zullen we namelijk introductieduiken aanbieden voor de leerlingen van de groepen 8!!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze introductieduiken zorgen we natuurlijk dat jullie niet zomaar in het diepe gegooid worden en nemen we de tijd om jou het duiken goed uit te leggen! Samen zorgen we er namelijk voor dat deze unieke ervaring een onvergetelijke ervaring wordt.
We beginnen daarom eerst in ons clubhuis, Wolfhoeksestraat 9 te Elst, voor een theorieblok. Tijdens de theorie zullen we je alles vertellen over welk materiaal we hebben en wat we gaan doen. Omdat we niet kunnen praten onder water gaan we ook uitleggen hoe je wel communiceert.
Natuurlijk krijg je je eigen duikjacket en fles om daarna het zwembad in te gaan.
De introductieduiken worden gegeven door onze ervaren instructeurs en begeleiders. Je gaat niet zomaar met iemand het water in. Veiligheid is namelijk net zo belangrijk als gezelligheid.

In het zwembad.

In het zwembad gaan we eerst een aantal oefeningen doen om je te laten ervaren wat er kan en mag. Daarna gaan we lekker rondzwemmen. Als klap op de vuurpijl zullen we ook nog een mooie onderwaterfoto van je maken!!
Deze foto’s kun je daarna op onze pagina downloaden! (wel even toestemming vragen aan je ouders)

 

Ben je al enthousiast??
We hebben elk jaar slechts een beperkt aantal plaatsen dus geef je op!

Twijfel je nog of duiken iets voor jou is? Stel al je vragen dan aan een van onze leden, je mag beginnen met het mailen van Marielle, zij is bestuurslid en de persoon die de jeugdopleidingen regelt, als zij het niet weet, wie dan wel…

Heb je na het duiken via school zin om nog eens te duiken? Misschien wel samen met je vader of moeder, de informatie over een introductieduik kun je hier vinden. Of wil je misschien zelfs wel een cursus doen? Alle informatie daarover kun je hier vinden.