Commissies


Evenementen commissie

De evenementen commissie van Gaviiformes OWSV organiseert vele activiteiten voor duikers en niet-duikers. Via de kalender op de website en via emails worden de leden op de hoogte gehouden van de verschillende activiteiten.

De EC bestaat op dit moment uit, Geert, Mirjam, Ward, Laszlo, Monique, Karin en Jan Met zijn zevenen organiseren ze feesten, weekenden zeeland en andere evenementen.

 

Technische commissie

De Technische Commissie zorgt samen met de trainers, vulploeg leden en materiaal meesters voor alle duiktechnische zaken binnen de vereniging. Hierbij moet je denken aan heel praktische zaken, zoals het materiaal verhuur, de materialen voor trainingen en opleidingen en het beheer van de compressor.

Daarnaast zet de TC, uiteraard in samenspraak met de instructeurs van de vereniging, de verschillende opleidingen uit. Hiervoor beschikt de commissie over een orgaan genaamd ‘Instructie Collectief’ waar jaarlijks de lange termijn planning wordt besproken en geëvalueerd.

De commissie bestaat op dit moment uit 3 leden

Martin Martin is de technische man en zorgt waar nodig voor de invulling van technische vraagstukken.

Willem Jan

Willem Jan

Willem Jan zorgt binnen de TC en het instructie collectief voor het opzetten van de cursussen en specialties. Daarnaast is hij materiaalmeester en is actief binnen de vulploeg.

Sander

Sander

Sander heeft ook plaats genomen in de Technische commissie. Hij zal actief deelnemen in het opzetten van specialties en overige opleidingen.