Dag 7 – Hans


Voor hen die naar huis gaan een zgn “keuteldag”, technisch kun je nog wel een duikje maken mede omdat je de volgende dag laat in de middag pas vertrekt. Geert wil dan nog ff lekker
het water in, nog even genieten van het heerlijke Egyptische water. Robin, Geert en ikke hebben dan nog een aantal duikjes gemaakt. Geert nog 2 Robin en ik nog drie. Wij mochten dan ook door naar Abu Dabbab en moeten nog een weekje wachten voor we naar huis mogen. We merkten wel dat het water ons een beetje zat was het werd nl. kouder, scheelde wel een graad t.o.v. gisteren pffff.

Maar we hebben mooie duikjes gemaakt op Shagra. Blijft een prima duiklocatie met veel mogelijkheden. Voor de gevorderde duiker genieten van Elphinstone en mogelijkheden om een meerdaagse tocht te maken en voor de verwende en meer recreatieve duiker gewoon lekkere kantduiken, zodiac duikjes maar ook met een busje een andere locatie zoeken enz. Net wat je wil. In 2002 met een groepje en in 2004 waren wij hier met een grote club (30 personen) zeker een poosje geleden, het duikwater is niet veel verandert. Maar de logies en restauratieve faciliteiten zijn meer dan uitstekend verbetert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We hebben een prima clubreis gehad jammer van dat ongelukje van Pieter, maar anders was de clubreis gewoon top. Allemaal veel dank en ik hoop graag tot een volgende keer, waarheen????
Geen idee kom maar met goede ideeën.

Gaan we nog een keer foto’s en of filmpjes kijken?

Ben benieuwd
Groetjes Hans.