Bestuur


Om het reilen en zeilen van een wat grotere groep mensen in goede banen te leiden, is een bestuur onontbeerlijk. Het bestuur van Gaviiformes bestaat op dit moment weer uit 5 personen.

 

Marielle

Marielle

Marielle is in 2014 toegetreden tot het bestuur. Ze is eerst penningmeester geweest, maar dat was toch niet helemaal haar ding. Daarna is ze vanaf 2016 secretaris geweest, iets wat meer in haar straatje lag. Sinds 2019 is ze voorzitter van de vereniging.

Joel

Joel

Joel is (samen met Rene) in 2017 toegetreden tot het bestuur. Hij is de jongste in het bestuur, met een achtergrond in economie. Als penningmeester beheert hij de financiën van de vereniging.

Sander

Sander

Sander is in 2016 toegetreden tot het bestuur. Met zijn frisse kijk op de zaken is hij een welkome aanvulling. Sinds 2019 is hij secretaris. Als secretaris regelt hij onder andere de bestuursvergaderingen, beheert het archief en zorgt voor de communicatie met o.a. gemeentelijke instanties, zwembad en andere externe partijen.

Rene

Rene is (samen met Joel) in 2017 toegetreden tot het bestuur. Hij heeft een SSI achtergrond, en is opgegroeid bij een andere vereniging, waar hij de nodige organisatorische en bestuurlijke ervaring opgedaan heeft.
Laszlo Laszlo is in 2019 begonnen als bestuurslid. Hij heeft eerst zijn PADI behaald en is daarna bij ons ingestroomd om door te kunnen duiken onder de NOB vlag.

De bestuursleden worden ondersteund door verschillende commissies, zoals bijvoorbeeld de Evenementen Commissie, de Technische Commissie en een reis commissie